frigg

NGK Asker, Bærum og Buskerud har gleden av å invitere til treningssamling på Långtora Hund og Sport 06-08.02.15.

 

Långtora drives av den kjente svenske instruktøren Amir Zand, som i september vant VM i St Hubertus jakt i Toscana med sin irsksetter.

Ønsker du å spisse formen fram mot vinterprøvene eller bare få litt orden på bikkja, er dette en flott anledning. Amir disponerer store lavlandsmarker besatt med rapphøns og fasan.

Kort om programmet:

Samling fredag kveld. Vi presenterer oss og våre hunder. Ikke middag denne kvelden. Vi bor på Långtora.

Lørdag og søndag. Dressur og trening på fugl. Treningen legges opp etter erfaring og alder på hundene. Trening med fugl på felt, trening på reviering, søkstrening og komplett fuglearbeid. Gruppen deles ved behov.

Muligens blir det en uoffisiell lavlandsprøve søndag for de som ønsker det. 

Prisen er kr. 3.950,-. I prisen inngår kurset, to overnattinger, frokost, lunsj og middag lørdag, frokost og lunsj søndag. For ledsager kr. 1500,- for helpensjon.

Långtora ligger ved Enköping som ligger 6 mil fra Stockholm. Regn med ca. 6 timers kjøring fra Osloområdet.

Vi vil prioritere påmelding av gordonsettere fra vårt distrikt fram til 1. desember. Deretter påmelding uavhengig av rase og bosted. Er du interessert, ta kontakt uansett, stå heller på venteliste. Bindene påmelding til Tone Bøckman Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Har du spørsmål ring 40 87 55 10.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!