NyttaarsHund

2014 har vært et fantastisk år for gordon setteren.

Vi har vunnet NM lag vinter, NM lag høyfjell høst og tok alle pallplassene under NM-skog! Gratulerer så mye til eiere og oppdrettere av disse flotte representantene for rasen vår.

Medlemmene er stort sett omforent om klubbens alvspolitikk, men vi har fortsatt noen useriøse oppdrettere som verken følger klubbens eller NKKs anbefalinger/regler. Vi antar at CCA-politikken som trer i kraft fra 2015 kan skape enda større utfordringer. Vi anbefaler alle som ønsker å kjøpe valp via finn.no, eller andre fora, å sjekke at NKKs etiske retningslinjer er fulgt. Vær spesielt oppmerksom på oppdrettere som bruker samme hannhund gjentatte ganger på upremierte tisper, eller har mer enn ett kull i året på samme tispe. Be alltid om å få regnr på foreldrene, og slå dem opp i databasen. Sjekk at begge foreldredyrene har registrert HD-status. Ta gjerne kontakt med avlsrådet om dere trenger hjelp.

Vi ønsker alle to- og firbente et godt nytt år! Vi håper 2015 byr på mange gode jaktopplevelser og flotte premier, og at alle medlemmene står sammen og jobber videre for rasen vår.

NGKs avlsråd
Desember 2014

DMC Firewall is a Joomla Security extension!