GC host2012
Påmeldingen til høstens prøver i full gang, her er oppskriften på hvordan du melder på jaktprøver.

Alle opplysninger vedrørende påmelding skal fremgå i betalingen. Det skal i utgangspunktet ikke være nødvendig med presiseringer eller annet på mail eller telefon så lenge følgende opplysninger er med:

Hundens regnummer f.eks NO12345/14
Klasse f.eks UK
Dato eller datoer f.eks 22/8
Fører, dersom annen enn eier f.eks Kari Normann
Mobilnr f.eks 999 88 777

En korrekt innbetaling kan da se slik ut:
UK lørd og sønd NO12345/14 tel fører 999 88 777
Har du betalt inn 800,- så vet vi resten.

Etter denne infoen er oss i hende registreres hundens regnummer opp mot Dogweg Arra. Her kommer alle opplysninger om hunden opp, så det er ikke nødvendig å føre på hundens navn, kennelnavn eller navn på eier. Skulle du ønske å melde på samtlige dager, trengs det ikke å presisere dato. Det vil da fremkomme av beløpet som betales inn.

For mer utfyllende informasjon om påmelding, kan vi anbefale denne artikkelen fra Fuglehundklubbenes forbund:

http://www.fuglehundklubbenesforbund.no/jaktprover/44-pamelding-pa-jaktprover

Hunder med regnummer fra andre land enn Norge

Stående fuglehunder registrert i andre land enn i Norge har selvfølgelig også mulighet til å stille på jaktprøve. Påmelding er ikke veldig annerledes enn vanlig. Først meldes hunden på etter vanlig fremgangsmåte slik det er beskrevet over. Alle opplysninger skal være med lik som for norske hunder. Deretter må kopi eller bilde av hundens stamtavle sendes til prøveleder/arrangør. Dette er avgjørende for at hunden skal bli riktig registrert.

Partilister

Hvilke hunder som starter hvilke dager vil, ved fulltegnelse på prøven, skjer automatisk fra datasystemet sin side. Arrangøren har med andre ord ingen innvirkning på dette. Erfaringsmessig er det ofte hunder som ikke stiller til start selv om de har plass på partiet. Dette kan skyldes løpetid, skader eller andre ting. Det er derfor ikke umulig å komme med selv om du har fått hunden din på venteliste. Startlis/ter og eventuelle ventelister vil bli publisert her etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Our website is protected by DMC Firewall!