NGK2
Norsk Gordonsetter Klub har et mål om å få flere gordonsettere kvalifisert til vinnerklasse, flere som etablerer seg og blir premiert i denne klassen og større konkurranse om plassene til NM lag.

Styret i NGK ønsker å arrangere 3 samlinger i 2019 og i første omgang starter vi med å invitere til vintersamling i Hodalen (Tolga kommune) helgen 1.-3. mars

Intensjonen med samlinga er å skape en god arena for trening, veiledning og bedømming. Gjennom helga håper vi å kunne inspirer ambisiøse gordonsettereiere til å satse i vinnerklasse.

Overnatting i hytter ved Hodalen fjellstue med middag lørdag kveld. Mat og drikke utover middag lørdag må deltakere besørge selv. Terrengene vil være i nærheten av fjellstua, men litt kjøring må påregnes.

Program:
Fredag 1. mars
1930 administrasjon og innkvartering
2000 samling på fjellstua med informasjon og forberedelser til lørdag

Lørdag 2. mars
0900 oppmøte og organisering før dagens økt
1200 lunch i terrenget med mulighet for å ta apport bevis
1330 2. økt
1700 tilbake på fjellstua
1900 middag, oppsummering av dagen og sosialt samvær

Søndag 3.mars
0900 oppmøte og organisering før dagen økt
1300 tilbake på fjellstua, lunch og oppsummering før avreise

Påmelding via denne linken

Pris kr pr person 750,- . Dette er inkl overnatting, terrengleie, middag lørdag. Beløpet innbetales til kontonummer: 15033409416. Påmelding innen 13. februar.

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 


Håper vi sees første helga i mars!
Hilsen NGK v/Geir Sørgård og Pål Morten Holden

DMC Firewall is a Joomla Security extension!