Helseundersøkelse

CCA

Dessverre har det vært veldig få som har svart på helseundersøkelsen. Fristen gikk ut 1. oktober og kun 108 svar har vi fått inn. Håper dere som har fått sms fra oss, tar seg tid til å svare snarest, selv om fristen har gått ut.

Les mer …

Bilder til kalenderen 2021

Valp2
Vi trenger flere bilder til neste års kalender! Endel bilder har kommet inn så langt, men vi ønsker oss enda flere å velge mellom.

Les mer …

NorskDerby logo
Har du fått 1. UK på din gordonsetter og skal stille på Norsk Derby i høst? Da må du lese videre her:

For dere som stiller til start på Norsk Derby 2020, så har klubben reservert endel sengeplasser for klubbens medlemmer på Fjellsyn Camping - ca 10 minutter unna opprop. Det er kun en seng pr ekvipasje og du må regne med å dele rom/hytte med andre GS entusiaster. 

Så snart kravet om 1. UK er oppnådd, vil du kunne reservere en seng.
Dette gjør du ved å sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Mailen må inneholde navn på deg og din hund, samt telefon nummer til deg. (Medlemskap i NGK er en selvfølge for å kunne benytte seg av dette tilbudet). Frist for å reservere en seng er 12. september.

Vi jobber også med å få til noe på torsdag kveld, men her har vi ikke landet noe enda. Så snart vi har noe mer på blokka, vil vi informere om dette.

NB: Dere som har fått 1. UK i høst MÅ huske må melde fra om dette til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 10.september.

Vi håper at mange får kvalifisert sine gordonsettere til ND i år og husk at fristen for å melde på årets ND er utsatt til 10. september.

LYKKE TIL I HØST!

Our website is protected by DMC Firewall!