stille_før_stormen.jpg

Her følger en liten bruksanvisning for påmelding til jaktprøver:

Alle opplysninger vedrørende påmelding skal fremgå i betalingen. Det skal i utgangspunktet ikke være nødvendig med presiseringer eller annet på mail eller telefon så lenge følgende opplysninger er med:

Hundens regnummer f.eks NO112245/13

Klasse f.eks UK

Dato eller datoer f.eks 22/8

Fører, dersom annen enn eier f.eks Kari Normann

Mobilnr f.eks 999 88 777

Etter denne infoen er oss i hende registreres hundens regnummer opp mot vårt datasystem, Dogweg Arra. Her kommer alle opplysninger om hunden opp, så det er ikke nødvendig å føre på hundens navn, kennelnavn eller navn på eier. Skulle du ønske å melde på samtlige dager, trengs det ikke å presisere dato. Det vil da fremkomme av beløpet som betales inn.

For mer utfyllende informasjon om påmelding, kan vi anbefale denne artikkelen fra Fuglehundklubbenes forbund:

http://www.fuglehundklubbenesforbund.no/jaktprover/44-pamelding-pa-jaktprover

Hunder med regnummer fra andre land enn Norge

Stående fuglehunder registrert i andre land enn i Norge har selvfølgelig også mulighet til å stille på jaktprøve. Påmelding er ikke veldig annerledes enn vanlig. Først meldes hunden på etter vanlig fremgangsmåte slik det er beskrevet over. Alle opplysninger skal være med lik som for norske hunder. Deretter må kopi eller bilde av hundens stamtavle sendes til prøveleder/arrangør. Dette er avgjørende for at hunden skal bli riktig registrert.

Partilister

Hvilke hunder som starter hvilke dager vil, ved fulltegnelse på prøven, skjer automatisk fra datasystemet sin side. Arrangøren har med andre ord ingen innvirkning på dette. Erfaringsmessig er det ofte hunder som ikke stiller til start selv om de har plass på partiet. Dette kan skyldes løpetid, skader eller andre ting. Det er derfor ikke umulig å komme med selv om du har fått hunden din på venteliste. Startlister og eventuelle ventelister vil bli publisert her etter at påmeldingsfristen har gått ut.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd