DSC 1411

Årets Trysil 2 er over for denne gang og for en helg det ble.

Tre fantastiske dager i fjellet med hygglige deltakere, flinke hunder og mange ryper. Flott vær fikk vi også, selv om vi måtte vente noe på det lørdag.

Vi ønsker med dette å takke alle deltakere, dommere og sponsorer. Vi er ekstremt heldige som får lov til å arrangere jaktprøve i et så fantastisk terreng, og det ville aldri vært mulig uten dere. Dommerne Kjell Roger Maliberg, Svein Bøe, Stein Sorknes, Anton Dahl, Rolf Hamstad og Gunnar Gundersen sørget for tålmodig, saklig og engasjert dømming. Våre sponsorer Appetitt, Møller Bil, Hundepoter, Jæger og hund, YukonFjellsport og My Lagopus gjorde slik at rammene ble flotte ved premieringer og jegermiddag med loddsalg.

Vi fikk en del premieringer i løpet av helgen, og fullstendig premieliste finner du her: Premieliste. Bilder av alle de premierte hundene og eierne finner du på vår Facebookside: https://www.facebook.com/events/489339657937884/

VK vinnere

På vegne av prøvekomiteen og NGK ønsker vi dere alle hjertelig velkommen tilbake til neste år, eller kanskje allerede til Trysil 3?

Mvh

Truls Holten Næsje

Prøveleder Trysil 2, 2016

DSC 1407

 

DSC 1402

Our website is protected by DMC Firewall!