utstilling

Detaljene er klare for utstillingen:

Det ble til slutt 4 valper og 48 hunder og utstillingen starter kl. 10.00 med de 4 valpene. Deretter rett over på jr. hannhunder osv.

Dommerstat

Det skal kåre beste hund i hver klasse. D.v.s at beste jr hannhund og beste jr tispe møtes til slutt og den fineste av disse to får en liten ekstra premie. Dette gjøres i alle klasser før utstillingens aller vakreste GS kåres helt til slutt.

Umiddelbart etter at utstillingen er ferdig, blir det barn og hund konkurranse og etter det også klubbmesterskapet i apport.

Grillene er varme både fredag kveld og lørdag kveld fra rundt kl. 19.00. Ta med egnet grillmat og bli med på to hyggelige kvelder med likesinnede.

Søndag har du annledning til å bli med Dovrefjell Fuglehundklubb ut i treningsterrenget. Se programmet aller nederst på siden for flere detaljer.

Vi vil selvfølgelig har klubbens flotte 100 års jubileumsbok tilgjengelig for salg og så har vi lotteri hvor premiene er mange og flotte. Og når værgudene virker å spille på lag med oss (i år også), så ser vi virkelig frem til en flott helg sammen med likesinnede!

Velkommen til fjells, og flotte Dalholen!

***

Årets sommertreff og spesialutstilling for gordonsetteren blir arrangert 14.-16. juli på Fjellsyn Camping i Folldal/Dalholen.
Selve utstillingen er lørdag 15. juli.

Dommer er Jørn Presterudstuen.

Påmelding til utstillingen gjøres elektronisk på nkk.no. Påmeldingsfristen er 1. jul.
Ved spørsmål kontakt Marit Bjercke: 91105180 eller mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Også i år vil vi kåre utstillingens vakreste junior, unghund, åpen klasse, veteran osv osv. Det vil si at f.eks beste junior hann og beste junior tispe konkurerer helt til slutt om å bli utstillingens vakreste junior. Og selvfølgelig får vinneren en liten ekstra premie.


For utenlandske hunder
som ikke er medlem i NGK/NKK, send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Mailen må inneholde kopi av stamtavlen. Betaling gjøres til:

IBAN: NO9815033409416
BIC:DNBANOKKXXX

JR, UK, AK, BK, CHK: 400,-
Valp og veteran 200,-

Veteraner er også velkomne på utstillingen. Har du en GS som har passert 8 år så kan hunden meldes på i veteranklassen. Vi kårer også utstillingens vakreste veteran. Påmelding av veteran koster kun 200,-, men må gjøres manuelt til denne prisen. Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du har en veteran du ønsker å melde på.

Husk å bestill overnatting/plass i god tid.
Fjellsyn Camping
2584 Dalholen, (Ikke så langt unna Hjerkinn og Dovrefjell)
Tlf 62493082
Mob 99493082
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller på Hjerkinnhus - ca 10 - 12 minutter å kjøre: http://www.hjerkinnhus.no/

 

Foreløpig program for helgen: (det vil bli endringer og tilføyelser  i programmet så følg med fremover)

Fredag: 
Kl 19.00 - Grillene er varme

Lørdag:
Kl. 10.00 - Starter selve utstillingen. Vi starter med valpene og fortsetter i vanlig rekkefølge - d.v.s alle hannhunder først og så alle tisper. Til slutt skal utstillingens vakreste hund kåres.

Fra ca kl. 15.00 - Dvs etter utstillingen er ferdig vil vi arrangere apportkonkurranse og barn og hund. Det vil også blir annledning til å ta apportbevis for de som ønsker og er klare for dette.

Kl. 19.00 er grillene varme igjen og vi samles igjen for GS prat og hygge. Det blir kanskje også en ny runde med "kaste på stikka" og andre uhøytidelige konkurranser utover kvelde.

Søndag:
Treningsterrenget til Dovrefjellets Fuglehundklubb er åpent for organisert trening fra den 15. juli.
Oppmøte til venstre for veien opp til parkering Viewpoint Snøhetta. Avmarsj er kl. 11.00 på lørdag og søndag, så møt i god tid til registrering. Sjekk ytterligere informasjon her: http://www.dovrefjell-fhk.com/57154562

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd