Påmelding Norsk Derby

Logo ND
Styret i FKF har i dag 26. mars besluttet inntil videre å fryse påmeldingen til Norsk Derby 2020.

Les mer …

Informasjon vedr tilbakebetaling av innbetalt påmeldingsavgifer

Syk hund

Jaktprøvesesongen vinteren 2020 er i stor grad blitt preget av den koronavirus-
pandemien. Les skriv ra FKF vedr refusjon av påmeldingsavgifter.

Les mer …

Grotli 2020

Grotli17
Grotliprøven - 24.-26. april 2020

Les mer …

Grotli
Vintersesongen 2019 ønsker NGK distrikt Oslo & Akershus og Asker, Bærum & Buskerud å legge opp til at vi sammen skal bli en aktiv gjeng.

GC vinter
Norsk Gordonsetter Klub Distrikt Oslo & Akershus og Asker, Bærum & Buskerud ønsker helgen 22.-24.mars 2019 velkommen til treningssamling med instruksjon på Gordon Castle i Ljørdalen, Trysil.

Vintersesongen 2019 ønsker NGK distrikt Oslo & Akershus og Asker, Bærum & Buskerud å legge opp til at vi sammen skal bli en aktiv gjeng.

Grotli

Etter en periode med lite aktivitet, er det en stor glede og igjen kunne medele at vi knekker igang med aktiviteter.

Valp3
Her er link til oversikten over alle innmeldte og godkjente avslhunder.

Link til databasen

Lavland

Vi ønsker følgende ekvipasjer lykke til under landskampen i Sverige den 5. oktober:

NGK Oppland ønsker klubbens medlemmer til en opplevesrik treningshelg i regi av Dovre og Lesja Fuglehundskole. Området treningen vil bli lagt til er et nytt ormåde for flerer og ligger på Dalsiden, nærmere bestemt på Gåsbu, i Lesja kommune. Et område som er kjent for bra rype-bestand!
Oppmøte fredags kveld med presentasjon av helgens instruktører, forventingsavklaring og midadg før vi drar ut i fjellet på lørdag. Det vil være en maksbegresning på antall hunder - så her er det "først til mølla-prinsippet"!!! Lørdag avsluttes med oppsummering av dagen før en bedre middag inntas. Gode rype-historier inntas rundt bålet etter middag! Søndagen blir en ny dag i fjellet med instruiktør før dagen avrundes og vi alle kan dra hjem etter hyggelige dager i fjellet!
Mer informasjon om samlingen kan leses her

 

dressur

Aktivitetsutvalget i Gordonsetterklubben Trøndelag inviterer til samlingskvelder for alle interesserte (også andre fuglehundraser er velkomne). Planlagt 6 kvelder.

Kveldene vil bestå av dressur- og miljøvernminister, litt utstillingstrening, samt sosialt samvær med hoinprat over kaffekoppen.

Instruktører er: Wenche Porsanger og Kai Ivan Stjerten

Nærmere sommeren prøver vi å gjennomføre klubbens Unghundfremvisning hvis det er interesse for dette. Dette er en utstilling for GS under 2 år.

Første samlingskveld er satt til onsdag 3. mai -17 kl. 19.00. Oppmøte hos Marianne Myrmo på gården Kottum nedre, Hølondaveien 519 på Melhus. Fra Melhusbrua er det 5,1 km på rv 708 ( retning Korsveien). Gårdsbruk høyre side ned en lang gårdsvei. Mobil Marianne: 97177264.

Ta med dressurlenke, stol og mase godt humør. Det er ingen påmelding til kveldene. Pris PR Kveld:kr 100. Dette inkluderer instruktør og kaffe m/ tilbehør.

Sett av dagene 18- 20 august for en unik treningshelg på Dovrefjell!

I samarbeid med Dovre og Lesja fuglehundklubb ønsker DK Oppland klubbens medlemmer velkommen til en trivelig helg på Dalsiden ved Aursjøen på Lesja.

Mer informasjon om treningshelgen vil komme: tid for oppmøte, innhold for helgen og pris.

DSC 1497

Vintersesongen 2017 ønsker NGK distrikt Oslo og Akershus å legge opp til at vi sammen skal bli en aktiv gjeng.

Vi ønsker alle velkomne onsdagstreninger også i 2017.

 

Helgen 17.-19.mars 2017 holder vi treningssamling med instruksjon på Gordon Castle i Ljørdalen, Trysil.

IMG 20170129 WA0007

Our website is protected by DMC Firewall!