Spesialutstilling 2020

Utstilling sommer
Da har myndighetene og NKK åpnet opp for at vi får lov til å arrangere bl.a utstillinger - så JA det blir spesialutstilling på Dalholen/Folldal i sommer også!

Utstillingen avholdes lørdag 11. juli og dommer er Oscar W. Nilssen. Påmelding gjøres via nkk.no.

Les mer …

Vi ønsker å takke for et flott jubileumsår og har selvfølgelig også begynt å se frem mot 2017. Her er noen av aktivitetene i Oslo og Akershus det kommende året.

Trening

Har du en ny hund? Trenger du og hunden litt oppfriskning av dressuren?

IMG 20161128 WA0000

Vi startet opp med ukentlige treninger/treff forrige onsdag, og var seks gordonsettere med eiere samlet på Grinda i Oslo.

Vi møtes der igjen på onsdag kl 18.00 (i krysset Peder Ankers vei - Øvre Langås vei). Oppmøte rett ved parkeringen, før vi går på en av de større åpne områdene rett ved.

Hvis noen ønsker er det bare å ta med apportobjekt så får man trening på dette. I tillegg blir det «vanlig» dressur og sosialisering for de som ønsker det.

Mvh
Truls og Anette

(PS. finner du ikke frem, eller finner du ikke oss ved oppmøte, kan vi nåes på 936 62 881)

Syndin

Bli med på¨trening på fjellet!! Teori, praksis og sosialt samvær

Yngledalens Ross 3AK

3.AK på Yngledalens Rosso på Rjukan i høst

Aktivitetsplan

Se vår aktivitetsplan for 1. halvår her

GlunjeDGTheo1
2.ak for Glunje's DG Theo på Vestfold II

Jubileums logo
Referat fra styremøte avhold den 7. november kan leses her

Tirsdag 21. juni reiser vi igjen til Rampens Hundesenter. Her blir det trening på inngjerdet område med forskjellig provokasjon, blant annet duer og kanin.

 

Vi ønsker å sette igang med torsdagstrening igjen, og vil gjerne gjøre dette med et brak.

Kom igjang med hundedressuren før sommeren. NGK Avdeling Oslo og Akershus arrangerer grunnkurs helgen 27.-29. mai 2016 i Oslo.

Utstillingssesongen er rett rundt hjørnet og vi ønsker at alle skal være så godt forberedt som de kan være. Britt Einarsen har de siste årene vist sine hunder på en utmerket måte, og skal formidle sine kunnskaper og erfaringer videre.

Our website is protected by DMC Firewall!