Spesialutstilling 2020

Utstilling sommer
Da har myndighetene og NKK åpnet opp for at vi får lov til å arrangere bl.a utstillinger - så JA det blir spesialutstilling på Dalholen/Folldal i sommer også!

Utstillingen avholdes lørdag 11. juli og dommer er Oscar W. Nilssen. Påmelding gjøres via nkk.no.

Les mer …

Kenya

Jimbalayas Kenya fikk 1.AK og tre hunder fra Krabbenesmyra kennel fikk 1.UK!

 

Hei alle sammen

Vi fortsetter suksessen med torsdagstreff hver torsdag kl 18 på Skedsmo videregående i Lillestrøm. forrige Torsdag var det 19 flotte GS'ere på plass. Vi trener sitt, innkalling og sosialisering. det serveres kaffe og litt ved siden av. pris pr gang kr 50,- som går i klubbkassa til aktiviteter og innkjøp.

Dato for neste torsdagstreff er:  11. Juni  kl 18.00 ved bommen til Nebbersvollen

Vel møtt!

Jens og Geir

 

 5312389 Gordon Setter

 

 

Velkommen til instruksjon/treningssamling på ”Gordon Castle” Ljørdalen/Trysil 13-15.mars 2015!

Vi møtes fredag kveld. Herfra blir du kjørt opp til Gordonsetterklubbens hytte ”Gordon Castle” med scooter. Hundene sitter i bur eller på fanget i scooterhengeren. Turen opp tar ca. 30 minutter.

Fredag kveld samles vi til en enkel suppe/varmrett, og en liten teoristund før vi kryper til køys for å være friske og opplagte til frokost lørdag morgen. På samlingen blir det servert frokost lørdag og søndag, og hvor du smører matpakke for lunsj i terrenget lørdag og søndag. Kaffe eller te kan lages i medbragt termos.

Drikke utover drikke til frokost må hver enkelt deltaker selv ha med seg.

Lørdag og søndag går turen ut i fjellet. Vi vil sørge for instruksjon og veiledning til samtlige. Lørdagkvelden samles vi til deilig middag og sosialt samvær med oppsummering av opplevelser vi har hatt i fjellet med hundene.

Søndag er det retur fra Gordon Castle på ski i god nedoverbakke. Det blir mulighet for frakt av bagasje på scooter sånn at det bare er deg og bikkja som koser dere i bakkene ned til bilen.

Pris for hele oppholdet er kr. 1600,- for medlemmer og kr. 2100 for ikke-medlemmer. Dette inkluderer overnatting, terrengleie, instruksjon/veiledning og mat. Pris for ledsager er kr. 900,-. Påmelding er etter førstemann-til-mølla-prinsippet!

Husk å ta med alt av utstyr og mat til hunden (”kondomdress” / varmedekken / potesokker / langline/ drikkeflaske). God sovepose, lommelykt eller hodelykt, termos, drikke til maten og godt med varmt og vindtett tøy samt solbriller er viktig å ta med.

Vi anbefaler at du har ski uten stålkanter slik at ikke hunder skades hvis de får ski over labbene samt ”feller” til skiene. Har du stålkanter på skiene, er det viktig at stålkantene slipes slik at disse ikke kan skade hunden.

Gordon Castle er en tømmerhytte på om lag 120 m2. Den inneholder kjøkken, et lite rom til å vaske seg, stor stue med peis og ovn og til sammen seks soverom i forskjellig størrelse. Vi vil prøve så langt som mulig at du deler rom med kjente! Hytta forsynes med strøm fra eget aggregat. Det er ikke innlagt vann samt utedo (avstand ca. 20 meter fra hovedhytta). Til hundene er det bur med underlag under sengene på de respektive rom.

For eventuelle spørsmål kontaktes Geir Bentestuen tlf. 481 15 454 eller Jens Kristian Lindland, tlf. 93481825. Bindende påmelding på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Velkommen til samling!

Hilsen Geir og Jens Kristian

Distriktskontakter NGK Oslo og Akershus

bilde 036

IMG 8627

Arefjells Boomerang Rapido GT fikk 1.AK og ble kåret til prøvens beste hund.

Gordon Casle

Instruksjon/treningsamling på Gordon Castle i ljørdalen Trysil fra fredag 27 feb. til søndag 1 mars. 2015.

"Torsdagstreffen" oppstart Torsdag 4/12

Vi  starter opp igjen "Torsdagstreffen" igjen førstkommende Torsdag på Skedsmo videregående skole, meld ifra om du kommer på FB siden: NGK oslo og akershus

Møt opp med hund og godt humør så finner vi gode måter å trene på sammen.

Vel Møtt

Geir og Jens

 5312389 Gordon Setter

Hei

skal vi bli gode må vi trene, og vi gjentar "Lørdagstreffet" førstkommende lørdag på Blaker kl 11-15. meld dere på:

NGK oslo og akershus

Ta med lunsj og kaffe .

 IMG 3779

Geir og Jens.

 

 

 

Det vil bli trening på Blaker Torsdag kl 13 hos Dag Roger på Blaker. Kr 500,- pr hund

Ta kontakt med Dag Roger på telefon, 46630459

ha en fin dag.

Djerv

vanilla3

Zettertjärns Vanilla SE43256/2013 ble Norsk Junior Vinner 2014 og Nordisk Junior Vinner 2014 på Dogs4all på Lillestrøm.

Hei Alle sammen

Førstkommende lørdag (22 nov.) satser vi på å trene på Blaker igjen... pris 300,- starter opp ca. 11.00 og holder på utover til rundt 1500. Vi tar en kort møte med kaffe under veis for å høre hva folket trenger av trening som dressur kveld, trening på fugl  og andre ting som kan være aktuelt.

Meld dere på facebook NGK Oslo og Akershus

 

Hilsen Geir og Jens.

2013 gordon castle

NGK inviterer jaktprøveinteresserte til kurs på Gordon Castle, 20-22.03.15. 

Kjell Roden

Snart 10 år gamle Xo tok en velfortjent 1.AK skog med ÆP på Holleiaprøven 8. og 9. november.

 

Our website is protected by DMC Firewall!